Search
Filters

Terms and conditions

Termeni și condiții

 
1.DISPOZIȚII GENERALE

 

1.1       Prezentul document constituie contractul dintre dumneavoastră, în calitate de Utilizator al website-ului www.neverseabeach.com și NEVERSEA BEACH S.R.L., în calitate de proprietar al site-ului (în continuare „Site-ul” sau „Platforma”).

1.2       Prin accesarea, navigarea și utilizarea site-ului www.neverseabeach.com confirmați faptul că ați luat la cunoștință Termenii și Condițiile, îi acceptați, înțelegeți și respectați pe deplin. Neacceptarea acestor Termeni și Condiții atrage obligația de a înceta, de îndată, accesarea Site-ului.

1.3       Prevederile din acești Termeni și Condiții se aplică pentru întreaga durată de utilizare, durată care se reînnoiește cu fiecare accesare a Site-ului.

1.4       Prezentul document are rolul de a expune scopul Site-ului, a stabili condițiile de utilizare a acestuia, a trasa limitele accesului la zonele de evenimente, rezervări, activități și magazin. Mai mult, acest document stabilește drepturile și obligațiile fiecărei părți, precum și limitele de răspundere ale acestora.

1.5       Compania își rezervă dreptul de a actualiza forma și continutul site-ului fără o notificare prealabilă a vizitatorilor. Prezenții Termeni si Conditii pot fi de asemenea modificați fără o notificare prealabilă în acest sens, intrând în vigoare din momentul publicării lor pe site. Vizitatorii au obligația de a verifica periodic informațiile prezentate în clauzele acestor Termeni și Condiții.

 

2. CINE SUNTEM?

 

2.1       Website-ul este proprietatea companiei NEVERSEA BEACH S.R.L., cu sediul în mun. Cluj-Napoca, str. G-ral Eremia Grigorescu nr. 122A, jud. Cluj, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/4670/2018, având CUI 40002582(denumită în continuare ,,Neversea Beach” sau ,,Compania”).

 

3. DREPTURI DE AUTOR

 

3.1       Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, graficele, butoanele, elementele de grafică web, scripturi și /sau orice alte date,precum și orice alte materiale din interiorul acestui site sunt proprietatea exclusivă a NEVERSEA BEACH.

3.2       Nici o reproducere a oricărei părți a acestui site nu poate fi vândută sau distribuită în scopuri comerciale și nici nu poate fi modificată sau folosită în alte lucrări, publicații sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tipărit. Compania nu acordă vizitatorilor acestui site nici un fel de licență sau drept asupra materialelor postate și/sau descărcate de pe site, precum nici în ceea ce privește conținutul și structura platformei.

3.3       Toate informațiile și documentele puse la dispoziție de Companie, spre exemplu dar fără a ne limita la articole de specialitate și webinarii, pot fi vizualizate și descărcate de pe acest site exclusiv pentru uz personal, necomercial si doar sub condiția păstrării în aceste materiale a tuturor anunțurilor privind drepturile de autor și/sau a altor anunțuri de proprietate intelectuală.

3.4       Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.neverseabeach.com sau a oricaror componente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Nerespectarea oricăreia dintre aceste condiții generale va conduce în mod automat la anularea dreptului de a utiliza site-ul, precum și la distrugerea/returnarea imediată de către Utilizator a tuturor materialelor descărcate și/sau imprimate și plata de despăgubiri. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de [email protected]

3.5       Utilizatorul se obligă să sesize de îndată Compania asupra (i) nerespectării prezentelor condiții generale, (ii) oricăror încălcări a drepturilor de proprietate intelectuală aferente conținutului site-ului, precum și asupra (iii) utilizării în scop comercial a materialelor disponibile pe acesta in cazul in care Utilizatorul are cunoștințe/detine informatii referitoare la asemenea situatii. Sesizările pot fi transmise utilizând datele de contact din secțiunea site-ului intitulată Contact.

 

4. CONȚINUTUL SITE-ULUI

4.1       CONȚINUT

4.1.1 Compania comercializează prin intermediul platformei servicii de închiriere șezlonguri/baldachine, rezervare la terasă sau la zona de birou pe plajă, achiziționarea biletelor de acces la evenimente/activități/experiențe, precum și comanda produselor din meniul de mâncare și băuturi fără a percepe taxă de livrare. Descrierea fiecărui produs sau serviciu și prețurile acestora sunt informative și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă. La secțiunea Concept Store sunt postate articole de îmbrăcăminte și accesorii care nu se comercializează prin intermediul site-ului, ci exclusiv la punctul de vânzare de pe plaja Neversea Beach. 

4.1.2    Compania postează, în mod periodic, articole pentru a ține vizitatorii site-ului informați cu privire la subiecte ce țin de obiectul de activitate și care pot fi accesate în mod gratuit. 

4.1.3    Prin crearea unui cont Utilizatorul primește acces la secțiunea de Spaces unde poate efectua rezervări pentru sectoarele de plajă cu închiriere umbrele/baldachine, precum și pentru zona de terasă. 

4.1.4    Prețurile produselor sau serviciilor afișate pe site reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt cele specificate în Comandă. Cumpărătorului este obligat să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

4.1.5    Achitarea produselor sau serviciilor comandate se realizează prin plata online cu cardul. După confirmarea comenzii Utilizatorul fi transferat pe site-ul procesatorului de plăți online cu cardul.

 

4.2       ÎNSCRIERE ȘI CREAREA UNUI CONT

4.2.1    Pentru înscriere pe platformă Utilizatorul oferă o serie de date cu caracter personal, precum, dar fără a se limita la: nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, data nașterii.

4.2.2    Aceste date trebuie să fie reale și actuale. În cazul în care informațiile furnizate de către Utilizator se dovedesc false. Compania își rezervă dreptul de a opri accesul la servicii și a înceta acordul de utilizare a platformei.

4.2.3    Prin crearea contului, Utilizatorul susține si garantează că înțelege si acceptă pe deplin termenii de utilizare a serviciilor. Cu toate acestea, Compania nu își asumă responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de către persoanele care au încălcat acest Acord.

4.2.4    Pentru mai multe detalii referitoare la confidenţialitatea datelor, prelucrarea și stocarea acestora, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate afișată pe site.

 

4.3.      CONTUL ȘI PAROLA

4.3.1  Pentru ca un Utilizator să parcurgă procesul de înregistrare, trebuie să acceseze Secțiunea ,,Profilul meu” și să introducă adresa de e-mail pe care va primi o parolă pentru logare. Ulterior, contul este personalizat și securizat. Compania are dreptul să refuze denumirile cu caracter obscen sau care pot ofensa o persoană, o entitate sau un grup.

4.3.2  Utilizatorul nu are dreptul să cedeze sau să vândă accesul la platformă prin contul său și nu va permite accesul altor utilizatori la contul personal. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului și parolei, precum și pentru orice activitate desfășurată pe site. 

4.3.3 În cazul în care se descoperă mai multe conturi ale aceluiași Utilizator, Compania își rezervă dreptul de a anula conturile multiple create și chiar a interzice accesul pe platformă.

4.3.4 Persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani își pot crea un cont pentru a beneficia de serviciile Companiei. Cu toate acestea, întrucât prin intermediul site-ului pot fi achiziționate țigări și băuturi alcoolice, Compania solicită suficiente informații în faza de creare a contului care să indice faptul că Utilizatorul are cel puțin 16 ani, respectiv 18 ani pentru a putea achiziționa țigări și băuturi alcoolice. Prin crearea contului, Utilizatorul susține si garantează ca are vârsta declarată si ca înțelege si acceptă pe deplin termenii de utilizare a serviciilor. Cu toate acestea, Compania nu își asumă responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de către persoane minore care au încălcat acest Acord.

 

4.4        PROCESUL DE REZERVARE ÎN CADRUL PLATFORMEI

4.4.1     Efectuarea unei rezervări

4.4.1.1 Pentru a realiza o rezervare la zona de umbrele/baldachine, respectiv pentru a plasa o comandă pentru bilete la evenimente/experiențe este necesar ca Utilizatorul să parcurgă următorii pași:


1 - introducerea datelor de autentificare;

2 - selectarea evenimentului/activității/experienței, a biletelor din categoria de bilete disponibile, respectiv selectarea umbrelei/baldachinului din sectorul de plajă indicat pe hartă, ori selectarea produselor din zona de mâncare și bar

3 - selectarea numărului de produse/locuri dorite și plasarea comenzii;

4 - verificarea adresei de facturare și a datelor personale;

5 - confirmarea comenzii;

4.4.2. Modalitatea de plată  

4.4.2.1. Serviciile sau produsele care se comandă de pe site-ul neverseabeach.com pot fi plătite online cu cardul. Sunt acceptate cardurile Visa și Mastercard care sunt înrolate în sistemul 3DSecure.

4.4.2.2. Biletele solicitate de către cumpărători pot fi considerate valide numai după ce plata a fost efectuată integral și recepționată.

4.4.2.3. Pentru biletele la evenimente, taxele, în valoare de 10% din contravaloare comenzii, reprezintă taxe de administrare și procesare, taxa de timbru Crucea Roșie, taxa de timbru pentru monumente istorice, taxe aferente organismelor de gestiune colectivă și se aplică la toate comenzile care se efectuează pe www.neverseabeach.com și care necesită prelucrare și asistență ulterioară pentru finalizarea lor.

4.4.2.4. Operatorul de plăți care realizează operațiunile bancare este compania Euplătesc.ro.   

4.4.2.5. Conform OUG 28/1999, art.2, litera F, pentru activitățile pentru care încasările se realizează pe bază de bonuri cu valoare fixă tipărite conform legii - bilete de acces la spectacole și altele similare nu se eliberează bon fiscal.

4.4.3. Metoda de livrare

4.4.3.1. În urma finalizării cu succes a unei comenzi pe site-ul neverseabeach.com, Utilizatorii vor primi pe adresa de e-mail, prin intermediul căreia s-a realizat înregistrarea, biletele achiziționate în maxim 48 de ore. Ulterior, biletele se pot printa în vederea prezentării acestora la punctul de check-in al evenimentului sau pot fi prezentate direct de pe ecranul smartphone-ului. În urma scanării unui cod, acesta nu va putea fi reutilizat de către o altă persoană.

4.4.4.  Dispoziții suplimentare

4.4.4.1.  Compania isi rezerva dreptul de a opera modificări în programul anunțat.Serviciile sunt oferite în conditiile respectării prevederilor prezentului document și în limita locurilor disponibile din data rezervarii, iar Compania își rezervă dreptul de a nu onora o anumită rezervare în cazul unui număr crescut de solicitări pentru o anumită data calendaristică.

4.4.4.2.  Rezervarea unei umbrele presupune accesul la o umbrelă cu două șezlonguri. Clientul nu poate face o rezervare online pentru un singur șezlong.

4.4.4.3.   În cazul rezervării prin plată online cu card, locul/locurile rezervate vor fi blocate pentru toată perioada achitării, nefiind necesară sosirea la o anumită oră. Rezervarile la plaja sunt valabile in intervalul 8:00 – 20:00 pentru ziua in care s-a facut rezervarea.

4.4.4.4.   Rezervarile se realizeaza doar online. Rezervările nu se realizează telefonic, pe retelele de socializare sau alte medii, iar o rezervare este inregistrata doar dupa primirea mailului de confirmare.

4.4.4.5.   Biletele cumparate online pentru rezervarea unei umbrele sau a unui baldachin pot fi anulate și contravaloarea lor poate fi restituită ca urmare a solicitării clientului până cel târziu cu 48 de ore înainte de ziua pentru care a fost făcută rezervarea. Pentru restituire este necesar să se realizeze o solicitarea scrisă prin e-mail la adresa [email protected], iar termenul de răspuns este de 24 – 48 ore. Rambursarea sumei se va efectua în contul bancar din care s-a făcut rezervarea în termen de maxim 5 zile lucrătoare, nefiind posibilă rambursarea în numerar la locație.

4.4.4.6.     Dacă clientul nu se prezintă la plajă în intervalul orarului de funcționare 08:00 – 20:00 și indiferent de motivele expuse, produsul este considerat achiziționat și nu se rambursează sumele achitate.

4.4.4.7.  Clientii sunt singurii responsabili de bunurile personale. Compania nu este raspunzatoare pentru bunurile personale pierdute, furate sau stricate.

4.4.4.8.   Incinta plajei si imprejurimile acestuia sunt dotate cu echipamente de monitorizare video in scopul protejarii clientilor, a angajatilor si a bunurilor.

4.4.4.9.    Accesul cu animale pe plajă este interzis.

4.4.4.10.    Accesul la umbrela/baldachinul închiriat, respectiv la eveniment/experiență se face în baza unui bilet valid și doar pentru ziua indicată în comanda confirmată.

4.4.4.11.   Nu este permis accesul pe plaja cu accesorii proprii tip sezlonguri, umbrele, cearsafuri, saltele, boxe portabile. Nu este permis accesul nici cu bauturi sau mancare din exterior. Este interzisa comercializarea de orice fel de bunuri in perimetrul plajei.

4.4.4.12.    Produsele alimentare, băuturile. tutunul sau orice alte produse aflate în secțiunea Food & Bar nu pot fi returnate, iar sumele achitate nu vor fi rambursate.

4.4.4.13.    Compania isi rezerva dreptul de a-și selecta clientela. Acesta poate cere persoanelor cu un comportament antisocial, violent, deranjant sau care incalcă prezentele Termene și Condiții, sa paraseasca plaja fara a avea dreptul de a le fi returnata contravaloarea biletelor sau a produselor achizitionate. Este datoria managerului de serviciu sau a agenților de pază sa stabileasca ce constituie comportament antisocial, violent sau deranjant.

4.4.4.14.    Clientii trebuie sa respecte numarul sectorului, rândului si locului inscris pe bilet, iar în cazul în care au ocupat alt loc pot fi îndrumați spre locurile asignate de către personalul Companiei.

4.4.4.15.   Pentru ridicarea biletelor rezervate, va rugam sa luati in considerare posibilitatea aglomeratiei la zona de recepție.

4.4.4.16.  Pentru validarea rezervarilor si evitarea confuziilor, casierii pot cere clientului un act de identitate. Acest demers vine ca o masura suplimentara de securitate, pentru a proteja siguranta rezervarii clientilor.

4.4.4.17.   Este interzisă comercializarea și consumul de băuturi alcoolice și tutun minorilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Compania face o verificare a vârstei Utilizatorului în acest sens.

4.4.4.18. Pentru siguranta minorilor si pentru evitarea inconvenientelor, copiii trebuie supravegheati în permanență de parinti/tutore pe plajă sau în apă.

 

4.4.2.    Prin crearea unui cont, Utilizatorul se obligă să:

a)              respecte toate reglementările care privesc activitatea sa pe platformă;

b)              să furnizeze date corecte, reale și să le actualizeze astfel încât să rămână conforme cu realitatea;

c)              să nu creeze o identitate falsă și să nu creeze un profil pentru orice altă persoană decât pentru persoana sa reală, precum și să nu utilizeze contul unui alt Utilizator. Furtul de date personale constituie infracțiune și se sancționează conform legislației în vigoare.

d)              utilizeze informatiile de pe platformă doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a se conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuală;

e)              sa nu distribuie, modifice, copieze transmită, expună, refolosească, reproducă, publice, autorizeze, sa acorde o licenta de folosire, sa creeze lucrari derivate din, sau sa transfere, sa vândă sau sa folosească Continutul in alt mod, fara acordul scris al Companiei;

f)               să nu folosească platforma pentru a publica sau transmite orice fel de materiale ce au caracter inselator, amenintator, fals, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce ar putea naste controverse sau care intra in sfera faptelor prevazute si sanctionate de legea penala, sau ar putea conduce la raspunderea civila a persoanei responsabile, sau ar incalca in orice alt mod legea. Compania va coopera cu oricare si toate organismele / institutiile / autoritatile abilitate sa cerceteze si sa traga la raspundere persoanele care se fac vinovate de savarsirea unor fapte ilicite prin utilizarea site-ului si se va conforma oricaror solicitari oficiale si /sau hotarari judecatoresti prin care Societatea va fi obligata sa dezvaluie identitatea persoanelor care se fac vinovate de savarsirea de fapte ilicite prin intermediul platformei; 

g)              sa nu utilizeze site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial destinata tertilor.

4.4.3 În cazul încălcării oricărei obligații de mai sus sau a oricărei alte prevederi din prezentul Acord, precum și în cazul în care Utilizatorul creează un risc de expunere juridică a Companiei, ne rezervăm dreptul de a aplica avertismente sau orice alte sancțiuni, inclusiv suspendarea, restricționarea, în tot sau în parte, sau anularea contului de utilizator, fără o notificare prealabilă în acest sens.

 

5. LINK-URI CĂTRE PLATFORME EXTERNE 

5.1 Compania poate utiliza/afișa/furniza link-uri către aplicații/platforme/website-uri exploatate de către terți, cu acordul acestora. În cazul în care dumneavoastră le accesați, nu suntem responsabili pentru modalitatea în care le utilizați, nu garantăm și nu răspundem pentru nicio aplicație/platformă/website pentru care furnizăm link-uri prin intermediul website-ului www.neverseabeach.com. În acest caz aveți obligația de a consulta Termenii și Condițiile, precum și Politicile fiecărei platforme externe.

5.2 În cazul în care aplicații/platforme/website-uri terțe oferă link-uri către conținutul www.neverseabeach.com nu înseamnă implicit că avem o legătură cu website-ul respectiv sau să prezumați asocierea sau afilierea noastră la/cu acele aplicații/platforme/website-uri.

 

6. LIMITE ALE RĂSPUNDERII   

6.1 Compania nu recunoaşte, în mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Site-ul şi utilizarea acestuia de către dumneavoastră. 

6.2  NEVERSEA BEACH nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește informațiile prezentate pe site. Imaginile din secțiunea Food & Bar sunt de prezentare, iar Compania nu poate fi trasă la răspundere pentru aspectul produselor în realitate.

6.3 Compania nu poate fi făcută răspunzătoare pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuială care pot decurge din accesul sau utilizarea prezentului site. De asemenea, aceasta nu răspunde pentru opiniile exprimate, conținutul ofensator, inadecvat, obscene sau ilegal sau limbajul folosit de Utilizatori. Totodată, NEVERSEA BEACH nu răspunde pentru daunele produse din accesarea sau utilizarea informațiilor sau datelor din articolele și documentele afișate pe site și nu oferă niciun fel de garanții pentru veridicitatea acestora.

6.4 Utilizatorul este de acord să exonereze de răspundere și să nu acționeze Compania în justiție atât cu privire la orice pretenție ridicată de către un tert rezultată din utilizarea site-ului, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirect sau de altă natură), costuri, acțiuni, procese, pretenții, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecată) și/sau alte răspunderi, suferite în vreun fel sau provocate direct de NEVERSEA BEACH ca urmare a încălcării sau ignorării de către Utilizator a acestor condiții.

6.5  Compania nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă sau al oricărui website este conectat la acesta sau este prezentat pe orice banner sau material publicitar, și nici nu va fi responsabil pentru efectuarea vreunei tranzacţii între dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. 

6.6 NEVERSEA BEACH nu va fi răspunzătoare pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, date sau alte pierderi derivate din: 

(a)            utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul; 

(b)            declaraţii sau conduită a oricărui terţ în ceea ce priveşte Site-ul; 

(c)            inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut; 

(d)            leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului; 

(e)            orice defecte de program, viruşi, „cai troieni" sau entităţi similare, care pot fi transmise

Site-ului sau prin acesta de către un terţ; 

6.7 Dacă prin orice forma de utilizare frauduloasă a platformei, Utilizatorul comite o infractiune, avem dreptul de a raporta orice astfel de încălcare autorităților competente și să cooperăm cu aceste autorități prin/pentru dezvaluirea identitatii Utilizatorului. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul Utilizatorului de a utiliza platforma va înceta de îndată. 

 

7. PUBLICITATEA  

 

7.1 NEVERSEA BEACH poate afisa reclame la produsele ori serviciile din oferta sa precum și la produse ori servicii apartinand terților. Prin utilizarea paginii www.neverseabeach.com si prin acceptarea Termenilor si Condițiilor de utilizare, precum și a Politicii de confidențialitate, vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

 

8. MODIFICĂRI 

8.1     Compania își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul Termenilor și Condițiilor de utilizare, fără o notificare anterioară a utilizatorului.

8.2 Ne rezervăm dreptul de a schimba conținutul sau caracteristicile tehnice ale oricărui aspect al platformei, în orice moment, în funcție de oportunitățile tehnice și comerciale analizate și în funcție de avansul tehnologic. În aceste condiții, acceptați că vă puteți afla în imposibilitatea accesării sau utilizării platformei pe întreaga perioadă a modificărilor sau ulterior.

8.3 Informațiile din acest site au fost introduse cu scopul de transmite informații actualizate. Compania nu garantează ca informațiile conținute în acest site nu conțin erori şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor neconcordanțe.

8.4 Compania își rezerva dreptul de a face schimbări, corecturi și îmbunătățiri în prezentul site, atunci cand consideră ca este cazul și fără o notificare prealabilă.

 

 

9.  CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATE 

9.1 Se asigură confidențialitatea tuturor informațiilor, de orice natură, pe care utilizatorii le vor furniza pe pagina Neversea Beach sau reprezentanților acestora. 

9.2 Pentru mai multe detalii referitoare la confidenţialitatea datelor, prelucrarea și stocarea acestora, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate afișată pe site.

9.3  Utilizatorul înţelege faptul că serviciile sunt disponibile prin intermediul Internetului – reţea ce nu este sub controlul direct sau indirect al Companiei. Cu toate acestea, încearcă să depună toate eforturile necesare pentru a menține securitatea informațiilor şi ia măsuri tehnice şi organizatorice adecvate în vederea asigurării securităţii datelor și disponibilitatea platformei.

9.4 Compania recomandă Utilizatorului să verifice în permanenţă politicile de securitate ale browser-ului folosit, precum şi terminalul utilizat pentru accesarea site-ului, astfel încât acesta să aibă instalat și actualizat un software împotriva viruşilor de orice tip sau a oricăror atacuri externe de tip cracking sau hacking.

9.5        Utilizatorii care afectează securitatea sistemelor sau rețelelor Companiei sau care atentează la integritatea acestora vor suporta consecinţele (penale sau civile) stabilite de normele legale în vigoare aplicabile.

 

10. FORȚA MAJORĂ 

10.1 Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Compania nu poate fi făcută responsabilă pentru nici o intarziere și/sau eroare în conținutul furnizat rezultand direct sau indirect din cauze care nu depinde de voința sa.

10.2 Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la Companie, lipsa funcționarii conexiunii la Internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Companiei, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

 

11. LEGISLAȚIE APLICABILĂ ȘI LITIGII

 

11.1 Prin accesarea acestui site, Utilizatorul acceptă că acest contract și orice dispută legată de el sunt guvernate și interpretate în concordanță cu legile române, iar Utilizatorul admite să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești de pe teritoriul României.

11.2 Acest website poate fi accesat de oriunde de pe teritoriul României şi în afara acestuia (în alte state), în masura în care condițiile tehnice permit acest lucru. Compania nu oferă nicio garanție conform căreia site-ul se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor țări în afara României. Dacă Utilizatorul accesează platforma din afara României, o face pe riscul său, fiind singurul responsabil de respectarea legilor teritoriului pe care se află.

11.3 În caz de apariție a oricărui litigiu referitor la raportul contractul sau rezultat din sau în legătură cu încheierea, interpretarea, executarea ori încetarea acestuia, acesta va fi solutionat pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, soluționarea conflictelor este de competența exclusivă a instanțelor competente din Cluj-Napoca.

11.4 În cazul declarării vreuneia din clauzele prezentul Document nulă sau inaplicabilă, restul clauzelor vor continua să își producă efectele, iar clauză declarată nulă sau inaplicabilă va fi înlocuită de o nouă clauză care să reflecte cât mai apropiat cu putință voința Companiei.

 

12. SUPORT

12.1  Pentru orice întrebări sau sesizări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected]

 

Prezentele Termene și Condiții au fost actualizate în data de 29.06.2021.

top