Search
Filters

Spaces

White Sands

Imaginează-ți cum soarele își ridică razele fierbinți din albastrul mării, nisipul îți mângâie tălpile, iar tu te întinzi leneș pe șezlong, pe o saltea moale și un prosop perfect. Savurează-ți cafeaua aromată sau cocktailul colorat pe plaja noastră, indiferent dacă vrei să vii singur sau cu prietenii.
Nu uita să rezervi șezlongul pe site; echipa noastră folosește rezervarea ta ca să se asigure că șezlongul pe care îl vei primi este corespunzător igienizat și distanțat de celelalte șezlonguri.

Golden Beach

Dacă înaintezi câțiva pași prin nisipul fierbinte, plaja devine din ce în ce mai impresionantă, pernele mai mari, saltelele mai moi, iar vederea mai frumoasă. Marea, desigur, te primește la joacă printre valuri de oriunde ai veni. Nu uita să rezervi șezlongul pe site; echipa noastră folosește rezervarea ta ca să se asigure că șezlongul pe care îl vei primi este corespunzător igienizat și distanțat de celelalte șezlonguri.

Pearl Paradise

Parcă au alt farmec zilele de vară când ești primit ca un VIP. Nu te bucuri doar de perne mai confortabile sau de o amenajare luxuriantă, ci și de mai multe opțiuni de meniu sau de șansa de a sta de vorbă cu vedetele preferate. Nu uita să rezervi șezlongul pe site; echipa noastră folosește rezervarea ta ca să se asigure că șezlongul pe care îl vei primi este corespunzător igienizat și distanțat de celelalte șezlonguri.

-->

Derya Bar & Terrace

Imaginează-ți cum soarele îți mângâie pielea, briza răcoroasă te ademenește, iar nisipul îți gâdilă tălpile, în timp ce îți savurezi cafeaua de dimineață acompaniată de un croissant proaspăt și aromat. Sau după o baie binemeritată în valurile răcoritoare ale mării, te retragi alături de prieteni pentru a degusta o masă sănătoasă, într-o ambianță relaxată și armonioasă. DERYA, îți oferă cocktailuri colorate, culori aflate în perfectă armonie și gusturi menite să te poarte într-o experiență de neuitat.Nektar Bar & Terrace

Ce ar putea fi mai relaxant într-o zi însorită de vară decât un cocktail răcoritor și parfumat sau o limonadă cu ingrediente neașteptate, mixate cu dăruire și pricepere de un mixolog premiat? Și oare cum ai putea să petreci mai bine o după-amiază decât în intimitatea liniștită de la Nektar, alături de prieteni și un fel surprinzător de mâncare?Harmony Hub

Poți să-ți imaginezi o priveliște mai frumoasă care să te inspire să fii productiv? Privește valurile care se sparg la țărm, bucură-te de senzația de a sta cu picioarele în nisip joaca în nisip atunci când ai ședințe. Lucrează de la unul din birourile noastre de pe plajă și când iei o pauză, lasă o carte de vizită și la masa de alături. Poate cunoști pe cineva interesant, gata de networking.Sunset cinema

Un cer plin de stele, un ecran mare, câteva perne, câțiva prieteni buni ar putea fi rețeta unei seri perfecte la mare. Aici te poți bucura de cele mai frumoase experiențe de vizionare a campionatului EURO 2021 sau cele mai amuzante show-uri de StandUp Comedy.

top