Cautati
Filters
RSS

Știri

RITUALS 27.04.2021
Detalii
Ritualurile sunt cele care dau ritm vieții, iar experiențele dau efervescență. Încearcă un obicei nou sau luminează-ți ziua cu familiarul care te încântă. NEVERSEA Beach te va ghida și surprinde cu fiecare pas pe care-l faci în călătoria ta menită să contureze amintiri de neuitat.
FIRE RITUALS 27.04.2021
Detalii
De-a lungul istoriei, focul a fost privit ca element de transformare și reînnoire. Ritualurile legate de foc sunt strâns legate, în orice cultură, de practicile de vindecare (fizică, mentală, emoțională sau spirituală). Focul este adesea reprezentat ca simbol al spiritului și al pasiunii. Împreună vom trezi pasiunea și ne pregătim pentru a trăi noi emoții și experiențe pe timpul nopții.
MASSAGE AREA 27.04.2021
Detalii
Caută momentele doar pentru tine în sesiunile de masaj. Bucură-ți pielea și simțurile cu uleiuri esențiale și lasă-te răsfățat de mâinile cunoscătoare ale tainelor acestei arte.
BEACH SPORTS 27.04.2021
Detalii
Întrece-te în joacă cu prietenii! Adunați-vă la un joc prietenos de volei sau fotbal, iar cei cu adevărat aventuroși se pot provoca la un joc de Spike Ball sau Pentaque. După încălzirea cu mingea pe plajă, s-ar putea să vină în sfârșit momentul potrivit să vă testați puterea și flexiblitatea cu exercițiile TRX.
WATER SPORTS 27.04.2021
Detalii
Ce-ar fi dacă ai face câțiva pași în afara zonei de confort și ai încerca ceva complet nou? Ți-ai îndeplinit până acum visul de a te conecta cu marea și vântul, fără nimic altceva între tine și apă decât o placă de surf? Învață să faci surf sau completează experiența cu câteva mișcări de yoga. Ia cu tine câțiva prieteni într-o întrecere cu caiacul, iar la finalul zilei, înainte de apus, transformă vântul în aliatul tău și învață să înalți un zmeu.
BODY & MINDFULNESS 27.04.2021
Detalii
Găsește-ți concentrarea și conectează-te la propriul tău Sine autentic prin yoga și meditație. Lucrează cu trupul pentru forță și flexibilitate și antrenează-ți mintea pentru pacea interioară. Precum marea îmbrățișează nisipul, trupul și mintea vor deveni unul în ședințele de Pilates pe care le poți face chiar pe plajă.
EVENTS 27.04.2021
Detalii
Neversea Beach este un loc unde etichetele nu contează, unde poți fi neastâmpărat, cuminte, visător sau poți fi cine vrei tu. Oricum ai fi, tribul tău participă deja la un eveniment pe plaja noastră cu aer sărat, apă jucăușă și briză nestatornică. Trebuie să știi că la Neversea Beach nu trece nici o zi fără o petrecere mică sau mare, pe malul mării sau pe plajă, cu prieteni vechi sau noi. Echipa noastră a conceput un program de distracție ce durează de la răsărit până la apus și invers, program care are la bază toate petrecerile de care te-ai îndrăgostit până acum. Găsește-ți tribul și bucurați-vă împreună de muzică!
top