Search
Filters

Food & Bar

Nektar Bar & Terrace

Ce ar putea fi mai relaxant într-o zi însorită de vară decât un cocktail răcoritor și parfumat sau o limonadă cu ingrediente neașteptate, mixate cu dăruire și pricepere de un mixolog premiat? Și oare cum ai putea să petreci mai bine o după-amiază decât în intimitatea liniștită de la Nektar, alături de prieteni și un fel surprinzător de mâncare?

Bar Derya & Terrace

Imaginează-ți cum soarele îți mângâie pielea, briza răcoroasă te ademenește, iar nisipul îți gâdilă tălpile, în timp ce îți savurezi cafeaua de dimineață acompaniată de un croissant proaspăt și aromat. Sau după o baie binemeritată în valurile răcoritoare ale mării, te retragi alături de prieteni pentru a degusta o masă sănătoasă, într-o ambianță relaxată și armonioasă. DERYA, îți oferă cocktailuri colorate, culori aflate în perfectă armonie și gusturi menite să te poarte într-o experiență de neuitat.

Food court

Salată sau burgeri? Pizza sau paste cu fructe de mare? Ce bine ar fi dacă n-ar trebui să alegi decât ce-ți face cu ochiul chiar și atunci când mergi la masă cu mulți prieteni, nu-i așa? Te așteptăm și aici pe terasă unde nici o poftă culinară nu este prea dificilă pentru cele mai apreciate echipe de bucătari.

-->

top