Search
Filters

Events

Dreamscape

Îmbrățișează elementele naturii și lasă-te purtat de ritmurile lumii. Beat-urile electronice se întrepătrund cu armonia muzicii exotice din America de Sud sau la marginile Orientului Mijlociu, într-o sonoritate unică, plină de ritmuri dinamice care te ademenesc într-un dans eliberator.

Hypnotics

Scufundă-te în lumină și culoare, într-un decor exuberant, înconjurat de muzică neastâmpărată care te împinge dincolo de limitele distracției pe care le știai până acum. Hypnotics e exploziv, excesiv și 100% nebunie. Mix de beat-uri comerciale, cu arome de house, trance și EDM.

Nostalgia

Defilează prin galeria cu amintiri, dansând toată noaptea pe ritmurile alături de care ai crescut. Călătorim prin toate discotecile anilor 80, 90 și 2000 și apoi începem din nou distracția în extravaganțele Studio 54. Mix de hit-uri din 80-90-00 care te poartă în zilele acelea perfecte când erai (mai) tânăr.

Fantasia

Lasă-te cuprins de o explozie de muzică și culoare în timp ce ești purtat de pe plaja fierbinte direct pe străzile din Rio de Janeiro. Prin venele noastre curge sangre caliente și, dacă îi ascultăm chemarea, vom dansa din zori până-n zori!

top